(hobby) fotografen gezocht!

Doe mee met de fototentoonstelling ‘De kracht van water’. Een initiatief van Tarija (Bolivia) en Brasschaat (België), twee stedenbandpartners die ondertussen al 20 jaar samenwerken rond uiteenlopende thema’s. De laatste drie jaar ligt de focus op water en de uitdagingen die ermee gepaard gaan. Tijdens de Boliviaanse maand in oktober 2024 willen we hier nog eens de aandacht op vestigen aan de hand van een boeiende fototentoonstelling.

thema

Water is een krachtige, onmisbare vloeistof die voorkomt in allerlei vormen. Het is een bron van leven voor iedereen en alles op aarde, zeker ook voor ons als mens. De continue zoektocht naar een balans tussen overvloed en schaarste is een realiteit die we wereldwijd herkennen. Laat je creativiteit de vrije loop en stuur een foto(‘s) in die op de een of andere manier te maken heeft met water.

Met het insturen van foto’s aanvaard je automatisch het deelnamereglement. Foto’s insturen kan tot 25/08/2024.

Hoe doe je mee?

  1. Deelname is open voor iedereen woonachtig in Brasschaat en/of Tarija. Met uitzondering van politici en juryleden.
     
  2. Vul het deelnameformulier naar waarheid in. Zonder contactgegevens kunnen wij jou niet contacteren bij selectie.
     
  3. Stuur je foto of foto’s alsook het deelnameformulier door via Wetransfer naar duurzaam@brasschaat.be
     
  4. De originele foto’s dienen uitsluitend in jpeg-formaat te worden opgestuurd en dit in de hoogst mogelijke resolutie zoals gefotografeerd.
     
  5. Naamsvermelding, watermerk of copyright op de foto zijn niet toegestaan.
     
  6. Foto’s mogen staand of liggend zijn.
     
  7. De gemeentebesturen stellen samen een jury aan om een selectie te maken op basis van kwaliteit en diversiteit.
     
  8. Je behoudt de rechten van de foto's. De gemeente mag de geselecteerde foto's wel gebruiken voor de in het wedstrijdreglement beschreven doeleinden (tentoonstelling Boliviaanse maand, aankondigingsdoeleinden & de gemaakte prints na afloop van de tentoonstelling een plek te geven in het gemeentehuis). Auteurschap wordt duidelijk vermeld.
     
  9. De geselecteerde deelnemers ontvangen een professionele afdruk op barriet papier in een DIN A3+ formaat (48,3 cm x 32,9 cm).