infrastructuurwerken Theater Hemelhoeve

Deze zomer zaten we niet stil in onze theaterzaal. Deze periode zonder voorstellingen werd aangegrepen om enkele langverwachte werken aan de infrastructuur uit te voeren.

Na enkele tijdelijke ventilatie-oplossingen, investeerden we nu in een blijvende installatie die continu voor voldoende verse lucht zorgt. Ventilatieschachten onder elke stoel zorgen hiervoor. We testten grondig de luchtwaarden en tijdens de eerste uitverkochte voorstellingen bleken de ppm-waarden ruim onder de vereiste limieten te liggen.

We pakten ook de geurhinder aan door alle rioleringen onder de binnenkoer te controleren en indien nodig te vernieuwen. De vervelende geurtjes waar we vorig seizoen vaak last van hadden, behoren nu definitief tot het verleden!

Ook de zaal onderging een complete vernieuwing: we reinigden de zetels, vernieuwden het tapijt, verfden de muren en de rolstoelplaatsen werden op gelijkgronds niveau voorzien.

We bedanken graag alle diensten die hebben bijgedragen aan deze renovaties! Jullie kunnen nu weer volop genieten van voorstellingen in een fris ruikend, goed geventileerd en opgefrist Theater Hemelhoeve!