Problemen met reservaties van MMC en Handicar

Sinds enkele dagen ondervinden we moeilijkheden met de boekingen en reservaties van onze Minder Mobielen Centrale (MMC) en Handicar. Dat komt door een technisch probleem bij de leverancier van de software waarmee het systeem wordt beheerd. Concreet wil dit zeggen dat we niet kunnen zien wie welke boeking op welke dag heeft. Vele klanten zijn daardoor niet kunnen vervoerd worden.

Het is een onvoorziene externe factor die hierin meespeelt, waardoor vele klanten niet bediend kunnen worden. We kunnen niet in het systeem van Mobitwin/MMC, we kunnen geen reservelijst nakijken en zijn genoodzaakt te roeien met de riemen die we hebben. Via de software beheren we niet alleen de reservaties, maar ook welke chauffeurs naar welke klanten gaan.

BEL EN BEVESTIG
Alvast willen we onze welgemeende excuses overbrengen aan al de klanten die een reservatie hadden of hebben staan en geen auto of busje zien langskomen. We proberen de komende dagen alles op papier verder op te volgen tot de softwareleverancier alle problemen heeft opgelost.

TEL: 03 650 34 85