UITGESTELD: 4 weekends zware hinder op E19 thv Antwerpen Noord en Kleine Bareel

Dit najaar voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderhoudswerken uit aan het wegdek van de E19 ter hoogte van het knooppunt Antwerpen-Noord en het op- en afrittencomplex Kleine Bareel.

UPDATE 25 OKTOBER: De werken zijn afgerond in de richting van Antwerpen. De werkzaamheden van weekend 3 (14-15 okt) werden afgelopen weekend (21-22 okt) uitgevoerd, na uitstel door het regenweer.

De werken van weekend 4 - richting Nederland - zouden het komende weekend (28-29 okt) worden uitgevoerd. Maar aangezien de weersvoorspellingen opnieuw niet goed zijn, werd beslist om het laatste weekend van de werken uit te stellen naar het voorjaar van 2024.
Het weekend van 28 oktober moeten de weggebruikers dus GEEN rekening houden met verkeershinder ter hoogte van het complex.


De werken worden gespreid over 4 weekends in september en oktober telkens van vrijdagavond 21.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur.

Er wordt voornamelijk richting Antwerpen gewerkt, maar ook één weekend richting Nederland. Tijdens de werken richting Antwerpen moet het verkeer op de E19 over één rijstrook passeren. Er zijn ook afsluitingen van op- en afritten aan het complex Kleine Bareel.

Het Vlaams Verkeerscentrum waarschuwt voor ernstige hinder. Weggebruikers krijgen de raad om zich vooraf goed te informeren en indien mogelijk de E19-snelweg ter hoogte van Antwerpen-Noord te vermijden.

Alle info vind je hier.