Update: werken kruispunt Maria-ter-Heide

Vanaf woensdag 30 augustus voert de gemeente een extra tijdelijke maatregel in de Brechtsebaan ifv de werken aan het kruispunt aan Sint-Jobsesteenweg-Essensteenweg.

Om de veiligheid van voetgangers en fietsers te verbeteren, hebben we besloten om het eerste gedeelte van de Brechtsebaan tussen Bredabaan en Berrélei tijdelijk enkelrichting te maken in de richting van de Berrélei naar de Bredabaan. Hiervoor brengen we een duidelijke belijning aan voor fietsers zodat hun veiligheid hier vergroot wordt.

We voeren deze maatregel in omdat we op 24 augustus door verschillende inbreuken op de veiligheid voor voetgangers en fietsers de werf hebben moeten stilleggen. Daardoor moeten we ons verkeersplan aanpassen en zal de opening van de Sint-Jobsesteenweg richting Bredabaan ook vertraging oplopen.

Deze nieuwe tijdelijke maatregel geldt tot de Sint-Jobsesteenweg weer veilig in beide richtingen kan worden opengesteld. We zullen er alles aan doen om deze situatie zo snel mogelijk te herstellen en we houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Alle info van de werken vind je op https://www.brasschaat.be/kruispunt-N1-N117