Iedereen kampioen!

De gemeente organiseert ieder jaar leuke extra activiteiten rond het BK. Maak kans op leuke prijzen en geniet mee van de leuke BK sfeer!

Versier je voortuin en maak kans op een ballonvaart voor 2!

Woon jij langs het parcours en ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten? Grijp je kans en tover je voortuin, gevel, garage, ... om in kleurrijke kunstwerkjes. Samen maken we zo van het BK een feest voor iedereen die passeert. Je maakt kans op een ballonvaart voor twee. Inschrijven is niet nodig. Op 28 juli beoordeelt een jury alle versieringen en kroont de origineelste tot gelukkige winnaar. Alleen inwoners die op het parcours wonen kunnen deelnemen. Maar we moedigen iedereen aan om de handen uit de mouwen te steken. 

Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Fietstocht iedereen kampioen!

Tussen 29 mei en 15 juli 2024 kan je deelnemen aan een fietszoektocht én maak je kans op gratis VIP-tickets voor de wedstrijd van 28/7. Bezorg je ingevulde formulier op het infopunt toerisme (Oude Gemeentehuis, Bredabaan 182, ma-za 10-16u). De winnaars maken we persoonlijk bekend.

Afstand: 19.7 km Vertrek: Lichtvliegwezenlaan 3 (ecoparking) in Brasschaat (indien je met de wagen naar Brasschaat komt)

De fotozoektocht en het wedstrijdreglement vind je terug op onze pagina 'Iedereen kampioen'.