algemene info sportkampen

praktisch

Elk kamp vindt dagelijks plaats van 9 tot 16 uur. Er is voorbewaking vanaf 8 uur, de nabewaking loopt tot 17 uur. Op de laatste kampdag is er geen nabewaking.
Je neemt zelf een lunchpakket en drinkbeker mee. Water is ter plaatse aanwezig.

leeftijd

Controleer of je kind in de leeftijdscategorie valt voor het kamp waarvoor je wil inschrijven. Staat er van 7 tot 15 jaar dan kan je kind meedoen vanaf het kalenderjaar waarin het 7 wordt.

kledij

Kom in sportkledij (geen jeans!). Sportschoenen voor binnen mogen geen zwarte zolen hebben. Sportschoenen voor buiten zijn bij voorkeur waterbestendig. Zorg ook voor regenkledij.

zonder zorgen sporten

Alle deelnemers zijn verzekerd. De polis waarborgt burgerlijke en strafrechtelijke verdediging. Uiteraard is je kind ook verzekerd voor lichamelijke ongevallen. De gedetailleerde polis ligt op de sportdienst ter inzage.

betaling

Het inschrijvingsgeld is aangegeven per activiteit. Er zijn kortingen als je meerdere kinderen uit een zelfde gezin inschrijft voor hetzelfde kamp.

annulatie

Een annulering wordt aangerekend in geval van niet-deelname of stopzetting van de sportactiviteit.

ANNULERING DOOR DE SPORTDIENST
De retributie wordt volledig terug betaald.
ANNULERING DOOR DE KLANT MET DOKTERSATTEST OF UITZONDERINGEN (ZOALS BV. HET OVERLIJDEN OF ZIEKTE VAN EEN FAMILIELID)
De retributie wordt terugbetaald met vermindering van het aantal deelgenomen lessen/dagen en 10 % administratiekosten op het resterende bedrag.
ANNULERING DOOR DE KLANT ZONDER DOKTERSATTEST
Er is geen terugbetaling van de retributie bij annulatie binnen de 14 dagen voor de activiteit.
Bij annulering langer dan 14 dagen voor de activiteit start, wordt de retributie terugbetaald met vermindering van 20% voor administratiekosten.